Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Voeding
- per 3 porties
- Calorieën
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 215.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Virgin passievrucht mojito
10min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min