Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 20 g de crème de soja - 200 g de saumon fumé, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 50 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 endives, type Carmine®, coupées en morceaux, sans la base amère
- 4 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrines printanières
25 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2h 35min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min