Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 3 échalotes
- 20 g de beurre
- 300 g de vin blanc demi-sec
- 20 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 noix de saint-jacques
- 3 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 20 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 976 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choucroute de la mer
35 min
Lapin aux pruneaux
1 godz.
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 min
Couscous de crevettes et sa bisque
1 godz.
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 min
Filet de truite saumonée à la sauce sublime
35 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min