Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 8 œufs
- 1000 g de feuilles d'épinards frais
- 10 g de beurre, pour le plat
La béchamel
- 60 g de farine de blé
- 60 g de beurre
- 600 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée (optioneel)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de pommes de terre
40 Min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Flan au brocoli
1h 20min
Croustade aux champignons
1h 15min
Crème caramel
3h
Quiche lorraine
50 Min
Purée de pommes de terre et de légumes
45 Min
Macédoine du jardin
30 Min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 Std.
Omelette aux pommes de terre
30 Min
Petits pois à la française
45 Min