Compatibele versies
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Soufflés poires roquefort
1h
Champignons farcis
55 min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1h
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1h 10min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1 Std. 45 Min
Tagliatelles au poireau et aux coques
45 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Œufs à la florentine
1h 5min
Œufs cocotte à la florentine
50min