Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 11.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au chocolat
24ωρ.
Baguette
3h 45min
Pain de mie
3h 20 min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Miniviennoiseries express
5klst 20 min
Baguette express
2h 35 min
Baguette tradi'graines
3hod. 30min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Pâte feuilletée maison
1h
Croissant
16h
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min