Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux, ramolli
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3005 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 102.8 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Brioche de Jeanne
4h 15min
Pain au chocolat
24h
Brioche "super bonne"
3h
Pain de mie
3h 20 min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Petits pains suédois
16h
Gâche vendéenne
3h 20 min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain ciabatta
3h 45min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Baguette express
2h 35min