Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui, in vier gesneden
- 50 g selder, in stukken
- 50 g spek, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet), om op te dienen
- paprikapoeder, wat extra als garnituur
- selderij bladeren, als garnituur
- verse bieslook, fijn gesneden als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
IJssandwich
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Quinoakoekjes
1h
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Pizzadeeg
1h