Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 75 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1sa 10 dk
Vegan citroen en zwarte thee taart
Keine Bewertungen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Keine Bewertungen
Borscht
50min
Kerst stol
2h 20min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Koolsoep
50min
Rabarbertaart
55min