Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Pain au chocolat
24h
Pain de mie moelleux
3 godz. 25 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain cocotte
2h 20min
Baguette
3óra 45p
Baguette viennoise
4h 25 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Croissant
16 Std.
Pain surprise
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6óra 15p
Baguette express
2 godz. 35 min