Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2.52 g
- Koolhydraten
- 16.99 g
- Vetten
- 16.86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Aardbeienmojito
10min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Aardappel flatbread
Geen beoordelingen
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min