Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g de noisettes émondées
- 80 g d'échalotes
- 40 g de persil frais
- 4 - 5 cuisses de canard confites, peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 600 g de patates douces, coupées en dés
- 10 g de gingembre frais
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2350 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 Min
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1sa 15 dk
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 Min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 Std.
Bricks de magret de canard aux abricots
55 min
Parmentier de canard aux oignons
50 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 min