Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en morceaux (4-5 tomates)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 400 g de dos de cabillaud
- 10 tranches de chorizo (de grandes tranches coupées très finement)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 Min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50 Min
Filet mignon au cidre
35 min
Saumon à l'espagnole
45min
Moules à la sauce chorizo
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min