Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 20 g olive oil
- 85 g mascarpone
- 1 anchovy fillet
- 2 garlic cloves
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 cucumber, large, sliced in 32 (5 mm)
- 1 - 2 fresh red chillies, sliced (2 mm), to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 157 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon tartare
25 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Beetroot Salad
10 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
White Bean and Feta Dip
5 min