Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g verse basilicum, blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)
- 30 g pijnboompitten
- 30 g gepelde walnoten
- 30 g hennepzaad, (zie tips)
- 2 knoflookteentjes
- 1 avocado, alleen het vlees
- ½ tl zeezout
- 2 el citroensap
- 30 g extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 836 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Scones met frambozenboter
25 Min
Charoset
15 Min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Dropijs
8j 30 mnt
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen