Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kruimeldeeg
- 150 g bloem
- 75 g boter, koud, in stukken
- ½ tl zout
- 50 g water, koud
Amandelcrème
- 80 g suiker
- 80 g amandelpoeder
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 10 g huisgemaakte vanillesuiker
- 80 g zachte boter, en iets meer voor de vormen
- 1 ei
Appels en opbouw
- 300 g water
- 4 appels, onbehandeld, ongeschild, in dunne plakjes (zie tip)
- 50 g suiker
- 15 g kaneelpoeder (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1109.1 kJ / 266.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 88.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soezendeeg
2h
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Rijstpudding
1h
Gestoomde marmercake
1h 30min
Citroen-kokos bliss balletjes
Pas d’évaluation
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Verse kaas met walnoten en weibrood
12sa 15 dk
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min