Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roergebakken champignons
55 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Rabarber-citroen cookies
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min