Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 702.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Hummus
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Vers pastadeeg
1h
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h