Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water, op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
of 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella, in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Russische salade
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Pizzarolletjes met worst
1h 20 min
Quinoakoekjes
1h
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Pizzadeeg
1h