Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Turkse moussaka
1h 10 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Azteca taart
1h
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
XXL - Pompoensoep
50 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min