Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Hollandaisesaus
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min