Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 40 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain aux raisins
24 Std.
Brioche "super bonne"
3 Std.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Petits pains au chocolat
13h
Panini jambon-fromage
2 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Croissant
16h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Baguette express
2 Std. 35 Min