Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Mousse van tonijn
10min
Mousse van ham
10min
Bearnaisesaus
15 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Mousse van kaas
10min
Kaascrackers
2h 30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min