Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
of 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
of 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Penne met tonijn
35 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Tomatenrijst
30 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Mousse van tonijn
10min