Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- ½ tl fijn zout
- 75 g quinoa
- ½ citroen, bij voorkeur biologisch (geraspte zeste en sap alleen)
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 20 g lente-ui, in stukken (optioneel)
-
3 - 4
takjes koriander, gewassen en gedroogde blaadjes
of 3 - 4 takjes peterselie, gewassen en gedroogde blaadjes - 2 - 3 takjes verse muntblaadjes, gewassen en gedroogde blaadjes
- 30 g extra vergine olijfolie
- 100 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder, naar believen
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 100 g komkommer, in stukken
- 100 g tonijn, uit blik, goed uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Quinoasalade
40 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10 min
Rijstsalade
1h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Hummus van rode biet
10min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Pastasalade met groenten
1h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min