Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ peren (ong. 180 g), in stukken
- 150 g komkommer, in stukken
- 50 g groene slabladeren
- ½ citroen, geschild, wit vel en pitten verwijderd
- 1 - 2 el agavesiroop, naar believen
- 250 g water, gekoeld
- 3 ijsblokjes
- Voeding
- per 1 glas
- Calorieën
- 250 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Granaatappel Mojito
10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Koken van bulgur
35min
Mai tai
10min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Rode bietensap
10min
Zomerse pastasalade
30 Min
Brood met olijven
2h 20 min