Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g ongezouten boter
-
1000
g verse groene erwten
of 1000 g diepgevroren doperwtjes - 600 g water
-
1
el kippenbouillonpasta, huisgemaakt
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) -
200
g volle room
of 200 g zure room - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- ½ tl fijn zout, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Steak tartaar
30 Min
Romige champignonsoep
20 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min