Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool en truffelpuree
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 300 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 100 g volle melk
- 1 tl truffelolie
- ¼ tl zout, naar eigen smaak
Sint-jakobsschelpen
- 500 g water
- 16 sint-jakobsschelpen, met schelp
- verse bieslook, fijngehakt, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 160.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Choronsaus
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min