Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g uien, gehalveerd (ong. 2 uien)
- 20 g olie
- 500 g kippenborstfilets, in hapklare stukken
- 440 g water
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 3 - 4 tl currypoeder, mild
- 800 g perzik, blik (gewicht voor uitlekken)
- 15 g zetmeel
- 100 g verse room
- 1 tl fijn zout
- ¼ vers gemalen zwarte peper
- ¼ pikante paprikapoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alpengratin
50 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Kip met amandelen
25min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Varkenshaasje in papillot
1h
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Preiquiche
1h 45 min