Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
Le biscuit à la vanille
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait de vanille liquide
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le biscuit au chocolat
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre non sucré
La ganache
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
La finition
- 30 g d'eau, à ajuster en fonction du poids du fondant
-
50
g de vermicelles au chocolat
of 50 g de vermicelles de couleur
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1188.6 kJ / 283.4 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 godz.
Brioche "super bonne"
3h
Gâteau de Pâques
13h
Tarte tropézienne
3h
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Sablés viennois au chocolat
50min
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Galette des Rois à la frangipane
2 godz.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min