Glutenvrije gevulde pepers
TM6 TM5 TM31

Glutenvrije gevulde pepers

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g Edammer kaas, in stukken gesneden
  • 40 g olijfolie
  • 30 g lente-ui, in stukken gesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • 150 g tonijn, uit blik
  • 50 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
  • 10 g ontpitte olijven
  • ½ tl gemalen cayennepeper
  • 1 tl zout
  • ½ tl gerookte paprikapoeder
  • 400 g piquillo peper
  • 2 eieren
  • 50 g glutenvrij witte bloem

Voeding
per 4 porties
Calorieën
5595.8 kJ / 1337.4 kcal
Eiwitten
79.4 g
Koolhydraten
69.7 g
Vetten
81.8 g
Verzadigd vet
26.7 g
Vezels
14.7 g
Natrium
4217.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten