Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, 35% vet
- 3 eierdooiers
- 25 g suiker
- 200 g pure chocolade, in stukken
Chocolade genoise
- boter, om in te vetten
- bloem, om te bestuiven
- 4 eieren
- 140 g suiker
- 20 g boter
- 40 g cacaopoeder
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder (½ zakje)
Opbouw
- 150 g chocoladekoekjes
- 10 pakken koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden
- 300 g suikerpasta oranje en wit
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2813.9 kJ / 672.7 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 87.3 g
- Vetten
- 28.9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde marmercake
1h 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Vastensoep
30 Min
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min