Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 3 brins de persil frais, équeuté
- 25 g de beurre
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 filets de lieu noir sans peau et désarêtés (150-180 g chacun)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- pommes de terre, pour le service (optioneel)
- filet de jus de citron, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 740.5 mg
Alternatieve recepten
Sauce Messine
10 Min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45min
Salade carottes râpées
10 Min
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Purée mousseline
40min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45min
Saumon sauce à l'aneth, brocoli et riz basmati - Crème au chocolat
40min