Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 5 eieren
- 140 g suiker
- 380 g bloem
- 1 zakje vanillesuiker (± 8 g)
- 20 g bakpoeder
- 230 g melk
- 200 g zonnebloemolie
- ½ geraspte citroenschil
Glazuur
- 450 g roomkaas
- 75 g yoghurt
- 120 g suiker
- ½ geraspte citroenschil
- 15 g vers geperst citroensap
Smeltende chocolade
- 100 g pure chocolade, in stukken
- 10 g zonnebloemolie
- 35 ingeblikte abrikozenhelften, uitgelekt, (± 480 g nettogewicht)
- 50 g amandelschilfers
- 70 snoepjes, suiker ogen (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
Alternatieve recepten
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Glazuur
5 Min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Soefganiots
2 godz.
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Bessencurd
20min
Kerstman macarons
3sa 20 dk
Hersenen cupcakes
1h 40min