Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vleesvulling
- 400 g varkensgehakt
- 1 tl zout
- 15 g suiker
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 tl geroosterde sesamolie
- 15 g sojasaus
- 50 g water
Deeg
- 250 g water
- 15 g suiker
- 1 tl gedroogde gist
- 500 g bloem (ong. 10% eiwit)
- ½ tl zout
- 5 g olie
Het bakken van de buns
- 1 el olie
- 100 g water
- 1 tl zwart sesamzaad
- 15 g lente-uien, dun gehakt
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1h 30 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Drie kaas pides
1h 40 min
Spaghetti carbonara
30 min
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Mai tai
10 min
Mango mojito
15 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min