Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tranche de jambon cru, en morceaux
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
-
200
g de fromage à tartiner, type St Môret®
of 200 g de ricotta - 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de brick, coupées en deux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Tuiles au fromage
15 min
Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto
1h 30min
Feuilletés au beaufort
1h
Flan express au roquefort
30 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Tartines scandinaves
10min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 godz. 25 min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Crumble tomate-chèvre
35 Min