Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 553 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40 Min
Soupe au chou
45min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 Min
Soupe au lait
20 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe façon couscous
40 Min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Crème de lentilles corail
35 Min