Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse à la vanille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 4 jaunes d'œufs
- 2 gousses de vanille, fendues en deux et grattées
- 50 g de cassonade
- 330 g de lait
La dacquoise aux noisettes
- 120 g de noisettes décortiquées
- 150 g de sucre en poudre
- 35 g de farine
- 6 blancs d'œufs
Les cacahuètes caramélisées
- 75 g de sucre en poudre
- 100 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- 260 g de crème liquide entière, bien froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3431 kJ / 820 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 48 g
Alternatieve recepten
Trianon
3h
Gâteau mousse au praliné
13 godz.
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15u. 30min
Bûche express au praliné
45 Min
Royal au chocolat
3h 30min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Bûche poire-caramel
9h 15min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min