Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 1000 - 1200 g de viande de veau dénervée, en morceaux (jarret et maigre)
- 20 g de farine
- 500 g de tomates, épluchées et coupées en quatre
- 1 branche de céleri, coupée en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 35 g de concentré de tomate
- ½ c. à café de zeste d'orange non traitée râpé
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 godz. 30 min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4sa 40 dk
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8sa 45 dk
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10 min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Osso-buco aux agrumes
1 godz. 20 min
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9u.
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min