Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de miel
- 300 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g) émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 sachet de safran en poudre (125 mg)
- 500 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1399 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Papet vaudois
55min
Rösti bernois
40min
Milanais
3 Std.
Läckerli de Bâle
1 Std. 10 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min