Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
(optioneel)
of 1 c. à café de paprika doux (optioneel) - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Porc aux lentilles
1h 20min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Bœuf carottes
2h
Mijoté de bœuf aux carottes
1h
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Colombo de porc aux légumes
45 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45 Min
Poulet aux poivrons
55min