Compatibele versies
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 793 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Marzipan
10min
Viennese whirl mince pies
1h 40 min
Shortcrust pastry
5min
Cornish Pasty
1h 30min
Triple-chocolate Christmas Pud
860u. 30min
Christmas Bread Sauce
15 min
Brandy Sauce
10min
Mango Chutney
1h 20 min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Dauphinoise Potatoes
50min