Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Creamy French Dressing
5 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min