Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Masala Hake at 55°C
55 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18hod.
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1sa 15 dk
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Pea Gazpacho
4h 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min