Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gevulde kip
- 100 g courgette, in stukken
- 100 g rode paprika, in stukken
- 200 g mozzarella, in blokjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje basilicum
- 800 g kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)
- 1 tl kruidenzout
- 100 g courgette
- 200 g rode paprika
- 150 g gele paprika
- 600 g water
- 400 g aardappelen, in schijfjes
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 30 g bloem
- 30 g volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Kip met romige groenten saus
50min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Roomboterglazuur
5 Min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min