Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de noisettes
- 150 g d'abricots secs dénoyautés
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 20 g d'ail
- 60 g huile d'olive, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de sel
- 200 g de semoule de blé dur
-
1
c. à café bombée de fond de légumes maison
of 1 cube de bouillon de légumes, émietté - 600 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de courgette, coupée en rondelles (7-10 mm)
- 150 g de poivron rouge, coupé en dés
- 100 g de petits pois surgelés
- 200 g de feta, coupée en dés (5 mm)
- 2 c. à café de persil frais, ciselé, pour la finition (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
Alternatieve recepten
Salade d'épeautre au poulet
1h 15min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Riz aux légumes et tofu fumé
30min
Couscous végétarien
35min
Salade inca
50min
Blanquette de panisse
1 Std. 30 Min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Couscous végétarien
35min
Chili végétarien
1h 5min
Paella végétarienne
50min
Bowl de légumes tout vert
50min
Salade de petit épeautre aux légumes
1h 15min