Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beurre demi-sel
- 200 g de chou nouveau, coupé en morceaux
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 1500 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 170 g de pommes de terre, épluchées et coupées en deux (4 petites env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 laitue pommée, le coeur seulement, ciselé (300 g env.)
- 160 g d'oseille, ciselée
- 200 g de petits pois frais, écossés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 841 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe rustique
12 Std.
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Potage au poireau
30min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min