Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 295 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 godz. 25 min
Glace chocolat-cannelle
12h
Sorbet framboise-girofle
12h
Glace à la pistache
12h
Sorbet citron vert
12h
Glace au chocolat
12h
Glace au café
12h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet fraise-banane
5min
Glace à la fraise façon italienne
40min
Sorbet minute fraise-banane
4 godz. 15 min