Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 tranches de pain de campagne, coupées en croûtons
- 100 g de lardons allumettes
- 10 g de farine de blé
- 1 lapin entier, détaillé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 bouquet garni
- 420 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre nouvelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26.3 g
Alternatieve recepten
Lapin aux pruneaux
1h
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Caille aux raisins
45min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Lapin marengo
1h
Lapin à la provençale
1h
Osso-buco
1h 20min