Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre suivant la taille
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 70 g d'échalotes
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2722 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 28.3 g
Alternatieve recepten
Croziflette
1h 25 min
Tartiflette
1h 15min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Risotto au saumon
45 Min
Parmentier de poulet au curry
1h 15min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au poireau et saumon fumé
40 Min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 Min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Hachis parmentier à la carotte
1h 10min